Get Adobe Flash player

O nas

Boberdent je zobna ordinacija predana obnovi in izboljšanju zdravja ter lepote vaših zob. Vse to mi uspeva zaradi osebnega pristopa, visoke strokovne usposobljenosti , uporabe najmodernejših materialov, postopkov in tehnologije.


Zasebno zobno ordinacijo vodim Urška Šalej, dr. dent. med. že od leta 2004.

Diplomirala sem leta 1997 na Medicinski fakulteti na odseku za stomatologijo v Ljubljani. Najprej sem bila zaposlena v ZD Univerze v Ljubljani na Aškerčevi, nato pa v ZD v Kamniku, kjer sem delala v ambulanti za odrasle. 
Visoki standardi

V moji ordinaciji se posvetim vsakemu pacientu posebej, kar zagotavlja visoko kvalitetne zobozdravstvene storitve po meri vsakega posameznika. Nudim vam obsežen spekter storitev, s katerimi vaše zobe pozdravim, okrepim in tudi kozmetično olepšam, če je to potrebno. Samo na ta način lahko dosežem optimalno zdravje in lepoto vaših zob. Skrbim tudi, da je čakalna doba čim krajša, v primeru bolečin in drugih nepričakovanih težav, pa se po najboljših močeh potrudim, da za vas čim prej poskrbim.Izobraževanje in preventiva

Zavedam se, da sta preventiva in izobrazba o samostojnem vzdrževanju rezultatov in vsakodnevni negi ključna dejavnika na poti do zdravja zob in celotne ustne votline. 

Pregled vaše medicinske preteklosti mi pomaga, da ostanem informirana o vašem zdravju ter o novih zdravilih ali boleznih, ki bi lahko vplivali na zdravje vaših zob.
Strokovno znanje in praksa


Da vam lahko nudim visokokakovostne storitve in zagotavljam vrhunske   rezultate, se nenehno izobražujem in izpopolnjujem svoje znanje na vseh področjih zobozdravstva. Sledim novim strokovnim smernicam ter najmodernejšim   materialom in tehnologiji. 

Pozitivne izkušnje

Temelje zaupanja s svojimi pacienti gradim tako, da se vsakomur posebej posvetim in ga tako res individualno obravnavam. Vem, da se nekateri pacienti pri zobozdravniku počutijo izjemno nelagodno, zato skušam, s pozitivno izkušnjo v prijetnejšem okolju, to spremeniti.

OSEBNA IZKAZNICA

  • Ustanovitev Zasebne zobozdravstvene ordinacije: 01.07.2004
  • Odločba Zdravniške zbornice Slovenije št.: 03/2004-KO
  • ID št.DDV: SI70222436
  • Naslov ordinacije: Prešernova 6, 4240 Radovljica
  • Sedež zobozdravstvene dejavnosti: Bašelj 74, 4205 Preddvor
  • GSM: 040/ 28 12 16
  • E-mail: zob.urska@amis.net
  • Delovni čas: po dogovoru
  • Če imate kakršnokoli vprašanje ali pa bi se radi naročili na pregled, me prosim kontaktirajte.

Jeziki

        

Iskanje