O Nas

Boberdent je zobna ordinacija predana obnovi in izboljšanju zdravja vaših zob in celotne ustne votline. Vse to mi uspeva zaradi osebnega pristopa, visoke strokovne usposobljenosti , uporabe najmodernejših materialov, postopkov in tehnologije.

UrskaHribi

Zasebno zobno ordinacijo vodim Urška Šalej, dr. dent. med. že od leta 2004.

Diplomirala sem leta 1997 na Medicinski fakulteti na odseku za stomatologijo v Ljubljani. Najprej sem bila zaposlena v ZD Univerze v Ljubljani na Aškerčevi, nato pa v ZD v Kamniku, kjer sem delala v ambulanti za odrasle. 


Visoki standardi

V moji ordinaciji se posvetim vsakemu pacientu posebej, kar zagotavlja visoko kvalitetne zobozdravstvene storitve po meri vsakega posameznika. Nudim vam obsežen spekter storitev, s katerimi vaše zobe pozdravim, okrepim in izboljšam estetiko, če je to potrebno. Skrbim tudi, da je čakalna doba čim krajša, v primeru bolečin in drugih nepričakovanih težav, pa se po najboljših močeh potrudim, da za vas čim prej poskrbim.

cakalnica1-large
DeloPacient1

Izobraževanje in preventiva


Zavedam se, da sta preventiva in izobrazba o samostojnem vzdrževanju rezultatov in vsakodnevni negi ključna dejavnika na poti do zdravja zob in celotne ustne votline. 

Pregled vaše medicinske preteklosti mi pomaga, da ostanem informirana o vašem zdravju ter o novih zdravilih ali boleznih, ki bi lahko vplivali na zdravje vaših zob in celoten potek zdravljenja.Strokovno znanje in praksa


Da vam lahko nudim visokokakovostne storitve in zagotavljam vrhunske   rezultate, se nenehno izobražujem in izpopolnjujem svoje znanje na vseh področjih zobozdravstva. Sledim novim strokovnim smernicam ter najmodernejšim   materialom in tehnologiji. 


DeloPacient
Bober1

Pozitivne izkušnje

Temelje zaupanja s svojimi pacienti gradim tako, da se vsakomur posebej posvetim in ga tako res individualno obravnavam. Vem, da se nekateri pacienti pri zobozdravniku počutijo izjemno nelagodno, zato skušam, s pozitivno izkušnjo v prijetnejšem okolju, to spremeniti.


OSEBNA IZKAZNICA

Ustanovitev Zasebne zobozdravstvene ordinacije: 01.07.2004

Odločba Zdravniške zbornice Slovenije št.: 03/2004-KO

ID št.DDV: SI70222436

Naslov ordinacije: Prešernova ulica 6, 4240 Radovljica

Sedež zobozdravstvene dejavnosti: Bašelj 74, 4205 Preddvor

GSM: 040/ 28 12 16

E-mail: zob.urska@amis.net

Delovni čas: po dogovoru

Če imate kakršnokoli vprašanje ali pa bi se radi naročili na pregled, me prosim kontaktirajte.