Mnenja strank

Vas zanima, kaj o mojih storitvah menijo obiskovalke in obiskovalci? Preberite njihove izkušnje z mojimi storitvami, spoznajte njihove zgodbe, prepričajte se o njihovem zadovoljstvu. Za vse, ki se šele odločate, ali bi zdravje in izgled svojih zob zaupali prav meni, so to zagotovo dragocene informacije.


Na smrt me je bilo strah zobozdravnikov oz. obiskov pri njih. Odkar hodim k dr. Šalejevi sem izgubila strah pred posegi, saj mi vedno na poljuden način razloži vse kar bo delala. V primeru bolečine mi vedno zagotovi injekcijo oz. prekinitev dela. S svojim načinom dela me zelo pomirja in vesela sem, da sem jo našla.


A. Rozman, Ljubljana

Imel sem hude probleme z zobmi. Zaradi strahu več let nisem obiskoval zobozdravnika in stanje se je še poslabšalo. Prijateljica mi je svetovala dr. Šalej in že po prvem obisku sem izgubil strah. Začela sva z zdravljenjem zob in kmalu bodo vsi moji zobje zdravi, bolečine bodo prenehale, z izgledom pa sem vedno bolj zadovljen.


L. Koprivnik, Kranj

Kljub rednim obiskom zobozdravnika v javnem zobozdravstvu so me najbolj motile dolge čakalne dobe. Pri dr. Šalejevi lahko pridem na vrsto v roku enega tedna in sem tako lahko v kratkem času po potrebi večkrat naročena. Posegi so tako manjši, kar gotovo ugodno vpliva na moje počutje.


B. Zaletelj, Radovljica